Speelstad Oranje

  • Nederland Oranje (Assen), Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Speelstad Oranje. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Speelstad Oranje en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Speelstad Oranje wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Speelstad Oranje!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

All inclusive dagkaart - kinderen v.a. 3 jaar en volwassenen

Geldig 14 februari t/m 31 december 2014. Niet geldig in juli en augustus 2014.
€ 14,50 € 13,50
€  € 
Korting: -7%

Algemene informatie

In het hartje van Drenthe staat Speelstad Oranje waar families en gezinnen eindeloos veel speelplezier beleven. Speelstad Oranje heeft diverse attracties voor jong en oud. De vele speelmogelijkheden garanderen pret en plezier voor iedereen. Het indoor park heeft vele attracties waaronder een achtbaan, een vrije val maak je in 'Jumpin' Star', een griezelhuis, een zweefmolen, een piratenschip, trampolines, springkussen, glijbanen en een waterattractie met botsbootjes. Niet te vergeten: bovenin het gebouw is een compleet luchtfietsparcours, vanaf hier heb je prachtig uitzicht op alle spannende dingen beneden!

Speelstad Oranje in 2014 all inclusive!
Speelstad Oranje is vanaf 14 februari 2014 all inclusive. Dat betekent dus voordelig onbeperkt genieten. In de prijs van een ticket zijn naast toegang tot de attracties, ook friet, snacks (frikandel, kroket en kaassouflé), softijs, frisdrank, slush puppies en koffie en thee inbegrepen. Onbeperkt! En zelfs het parkeren is gratis.

Foto's & video's